Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Počet přístupů na stránku:

Dětský den 2010

V pořadí 12. hrbovský a svařenovský dětský den se konal v sobotu 3.7.

Program dětského odpoledne začínal ve 14:30. Tou dobou již bylo na místě zhruba 50 dětí. Ty se mohly zúčastnit celkem 7 soutěží, za které mohly získat věcné ceny od sladkostí až po vodní pistole. Soutěžilo se například v přenášení vody hrnkem nebo ve slalomu kolem kuželů. A protože slunce po celé odpoledne vytrvale pálilo, přišlo na řadu také osvěžení ve formě zmrzlinových kornoutů a umělého deště z hasičské hadice, který se ke konci zvrhnul v obrovskou bitvu.

Na závěr vylosovaly organizátorky více než 30 výherců různých věcných cen - např. školních potřeb, knížek, bublifuků a sportovních potřeb.

Soutěžní odpoledne pro děti pořádal Sbor dobrovolných hasičů Hrbov - Svařenov během minulého týdne ihned poté, kdy se jeho zástupci dohodli s majitelkou pozemku, na němž stojí hřiště u hasičské zbrojnice. Součástí dohody mimo jiné bylo, že akce musí skončit do osmé hodiny večerní, čímž byla vyloučena možnost pořádat taneční zábavu.

Mluveným slovem doprovázela program moderátorka Kateřina Klimešová a hudbou DJ Jan Kieč. Dětem při soutěžích pomáhaly a disciplíny organizovaly Iveta Řezníčková, Anna Pospíšilová a Lenka Havlíčková - všechny v kostýmech šašků.

Na závěr ještě uvádím sponzory, kteří dětský den podpořili:

 

Auto Opel Dobrovolný, Velké Meziříčí

EVRA s.r.o., Hrbov

Josef Pacal, opravy silničních vozidel, Hrbov

JPL KOVO s.r.o., Hrbov

Luboš Tecl, Restaurace Formanka, Svařenov

Mc Donald's, Měřín

Myslivecké sdružení Hrbov - Svařenov

První brněnská strojírna a.s., Velká bíteš

Štamgasti od ,,Šmejda"

 

BlueBoard.cz

Vstup do fotogalerie

 

 

 

 

© Všechna práva vyhrazena.

Dokumenty na tomto webu uveřejněné podléhají autorskému právu. Použití těchto materiálů jinými subjekty je povoleno pouze po vzájemné dohodě se správcem těchto stránek. Návštěvník se zavazuje neporušovat svým projevem či jiným jednáním zákonné a etické normy.

Informace administrátora , Hlavní strana