Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Počet přístupů na stránku:

Dětský den 25.6.2011

Již 13. ročník sportovního dětského odpoledne pořádali hrbovští a svařenovští hasiči a hasičky v sobotu 25.6. Akce se zúčastnilo více než 60 dětí.

Program zahrnoval zhruba 10 soutěžních disciplín, za jejichž absolvování mohly děti získat některou z mnoha věcných cen či sladkostí. Hasiči navíc využili akci pro malou osvětu mezi mládeží a dali jim na vlastní kůži možnost zakusit, jak těžké je běhání s hadicí. Myslivci pak na hřišti za hasičskou zbrojnicí měli stánek s vycpanými zvířaty, která děti poznávaly. K dispozici byly dětem po celou dobu i houpačka a trampolína, k občerstvení byly připraveny párky v rohlíku a klobásy.

Program začínal ve 14:00, kdy ještě rychle se měnící počasí ohrožovalo zdárný průběh akce. Nakonec však bylo během celého odpoledne teplo a slunečno.

Odpolednem provázela stejně jako loni Kateřina Klimešová spolu s šašky Petrou a Ivetou Řezníčkovými, ozvučení a hudbu poskytl Jan Kieč.

Sponzorsky se na akci dále podíleli:

Místní část Hrbov - Svařenov

DS Agros Netín

Kovovýroba Pacal, Svařenov

Josef Pacal, Opravy silničních vozidel, Hrbov

Michal Drápela, Obchodní činnost, Svařenov

Myslivecké sdružení Hrbov - Svařenov

Jan Klimeš, Malířství - natěračství, Svařenov

EVRA s.r.o., Hrbov

Maxburger, Hornoměstská, Velké Meziříčí - p. Stupka

Restaurant FORMANKA, Lubomír Tecl

Kooperativa pojišťovna, Josef Beran

Pekařství ELIS, Velké Meziříčí

Věra Vaňková, Chlumek

 

 

FOTOGRAFIE ZDE

 

 

 

 

 

© Všechna práva vyhrazena.

Dokumenty na tomto webu uveřejněné podléhají autorskému právu. Použití těchto materiálů jinými subjekty je povoleno pouze po vzájemné dohodě se správcem těchto stránek. Návštěvník se zavazuje neporušovat svým projevem či jiným jednáním zákonné a etické normy.

Informace administrátora , Hlavní strana